Fă bani online, gratuit şi uşor

Fă bani online, gratuit şi uşor

În zilele noastre oricine poate face bani uşor online. De tot ce ai nevoie sunt nişte oportunităţi legitime care îţi pot oferi câştiguri mari. Dar orice oportunitate care dă randament va necesita şi muncă. Oportunităţile legitime sunt destul de greu de găsit. Nu le vei găsi atunci când vei căuta prima oară. Îţi va lua puţin timp să găseşti una care într-adevăr să ofere un profit bun la o investiţie iniţială, investiţie care în cazul de faţă este reprezentată de timp şi energie.

Formulare online plătite

Prima metodă de a face bani online sunt formularele plătite. Sunt tone de site-uri web pe internet care oferă formulare plătite. Problema constă în găsirea celor care sunt legitime. Uite o lista cu câteva care sunt cu adevărat legitime: Synovate, Lightspeed Panel, Opinion Outpost, Inbox Dollars şi CrashCrate.

Deşi completarea de formulare online este o metodă bună de a face bani, nu te aştepta să te îmbogăţeşti din asta. Majoritatea îţi vor aduce sub 20 de dolari. Dar, este un raport bun între timpul pe care îl investeşti şi banii pe care îi primeşti, timpul fiind în jur de un sfert de ora sau mai puţin. O să primeşti multe astfel de formulare de completat care îţi vor aduce sub un dolar, acestea sunt de preferat să le eviţi. Fii mai selectiv cu cele pe care le alegi astfel încât să îţi valorifici timpul cât mai bine.

Joacă-te jocuri cash

Jocurile cash online sunt o metodă bună de a face bani uşor. Eşti în competiţie în jocuri la scară mică sau în turnee unde miza este mare. Dacă îţi plac mai mult jocurile individuale, poţi opta pentru cazinourile online. Mai jos ai o listă cu cele mai bune locuri unde poţi juca jocuri cash.

Dintre toate site-urile, WorldWinner este cel mai popular. Pe WorldWinner te poţi juca virtual cam orice joc începând cu biliardul şi terminând cu şahul. De asemenea, oferă o varietate de jocuri în doi cât şi o grămadă de turnee unde poţi câştigă mii de dolari.

King este un alt site unde te poţi juca jocuri online pe bani. Este mai orientat către jucătorii internaţionali şi are multe jocuri diferite. WorldWinner se specializează în principal în jocuri americane, deci dacă nu eşti american ai putea considera să optezi mai bine pentru King decât pentru WorldWinner.

Paid Game Player e foarte similar cu WorldWinner. Ambele sunt patronate de aceeaşi companie. Are o largă varietate de jocuri pe care le poţi juca pentru bani. Înregistrarea este complet gratuită. De îndată ce te-ai înregistrat vei putea concura la jocuri online şi vei putea face bani uşor.

PartyPoker este poate cel mai popular site de pariuri de pe internet şi este plin de jucători de poker de slabă calitate. Asta înseamnă că şansele sunt în favoarea ta pentru a face bani dacă ai o minimă experienţă în jucat poker.

Exodus 3000 este complet diferit de celelalte site-uri. Aici poţi juca un singur joc, Exodus 3000. Este amuzant şi oarecum creează dependență, dar nu are un potenţial de câştig foarte mare. Dar, îţi poţi mări câştigurile invitând alţi jucători, aici stând de fapt adevăratul avantaj al jocului Exodus 3000.

Scrie articole

Poţi face bani uşor online scriind articole. Cea mai bună parte a acestei oportunităţi este că nu ai nevoie de experienţă ca şi programator ca să faci asta. Poţi folosi platforme care sunt uşor de folosit pentru a-ţi publica articolele exact ca site-ul pe care te afli acum. Nu o să faci mai multe articole de scris ca aici. Mai jos este o listă unde îţi poţi publica articolele pentru ca mai apoi să câştigi drepturi de autor din ele.

Xomba

Hubpages este cel mai popular site care plăteşte utilizatorii să scrie articole. Hubpages are un avantaj asupra competiţiei sale care constă în traficul său. Dacă vrei ca articolele tale să apară cât mai sus în motoarele de căutare, atunci Hubpages este o metodă uşoară pentru a face asta.

Helium este un alt loc grozav pe care eşti plătit pentru scrisul de articole. Este foarte similar lui Hubpages. Au unelte uşor de utilizat care nu necesită ca utilizatorul să aibă capacităţi de programator. Tot ce trebuie să faci este să utilizezi constructorul lor de articole ca să întocmeşti un articol de înaltă calitate care va primi mult trafic şi în acelaşi timp bani.

Squidoo este o altă platforma grozavă pe care o poţi folosi uşor pentru a publica articole şi pentru a face bani uşor online. Fiecare articol de pe squidoo se numeşte lens. Fiecare lens, în funcţie de calitate este băgat într-un clasament pe site. Este greu să intri în top 1000, dar dacă reuşeşti să intri cu câteva articole, vei primi foarte mulţi bani.

Xomba este un website care plăteşte membri pentru scrisul de articole. Primeşti bani din reclamele Google şi Kontera care sunt plasate lângă articolul tău. Traficul total este ok. Vei avea mai multă expunere pe site-urile pe care ţi le-am enumerat mai sus. Mai multă expunere duce la mai mulţi bani câştigaţi.

Associated content este probabil cel mai profitabil loc pe care poţi scrie. Acolo sunt articole care ajung în top 10 al clasamentului Google pentru cuvinte cheie, ceea ce înseamnă că primesc o groază de trafic. Singurul impediment este sistemul lor. Nu îţi poţi expune întreg articolul pe pagina lor dacă are peste 300 de cuvinte. Asta este în avantajul cititorilor pentru că fac mai mult trafic, deci mai mulţi bani. Oricine poate face bani uşor online pe Associated Content.

Concluzie:

Dacă vrei cu adevărat să faci bani online trebuie să munceşti pentru asta. Cu formularele online plătite te poţi înregistra la câte companii vrei. Cu jocurile online pe bani trebuie doar să te pricepi foarte bine la unul din ele iar apoi poţi profita. Cu scrisul de articole tot ce trebuie să faci este să scrii cât mai multe şi de o cât mai bună calitate.

Dacă vrei să faci bani rapid, atunci probabil formularele plătite online sunt răspunsul. Dacă eşti interesat în a-ţi clădi ceva pe termen lung atunci probabil scrisul de articole este modalitatea de a o face. Articolele pe care le publici acum îţi pot aduce bani chiar şi peste 5 ani din momentul publicării. Cu cât scrii mai mult cu atât vei face mai mulţi bani, chiar şi în momentul în care te vei opri din publicat.